Kloakservice i Vejle, Fredericia & Kolding

Viggo Christensen’s Entreprise i Vejle nær Fredericia og Kolding har stor erfaring inden for kloakservice med montering og installering, og vi er autoriseret kloakmester. Gennem tiden har vi udført simple såvel som komplicerede opgaver for en bred vifte af kunder, som har givet os ekspertisen til at håndtere ethvert projekt inden for både kloakservice og kloakering i det hele taget.

Indenfor kloakservice tilbyder vi blandt andet:

 • Reparation af kloak
 • Højvandslukke
 • Rottespær
 • Olieudskiller
 • Fedtudskiller​
 • Hjælp til rørskader

Kontakt os til kloakservice i god tid

Manglende kloakservice kan medføre lugtgener, forstoppelse, fugtskader og i værste tilfælde oversvømmelse, skadesdyr og skimmelsvamp. Derfor råder vi jer til at kontakte os i god tid til en service af kloaken, så I undgår, at eventuelle småskader udvikler sig til større problemer.

Viggo Christensen’s Entreprise tilbyder også tv-inspektion – blandt andet i forbindelse med skader eller huskøb.

Kontakt os allerede i dag, så vi kan tage en snak om jeres eventuelle næste kloakservice i områder nær Fredericia, Kolding og Vejle. Vi står klar med vejledning, og vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud.

Kloakering i det åbne land

Når du bor i det åbne land og ikke kan blive koblet på en offentlig kloak, skal du ifølge reglerne selv sørge for at rense spildevandet, inden det ledes ud i vandløb eller nedsives i jorden.

Forskellige løsninger

Der findes forskellige løsninger til håndtering af kloakering i det åbne land. Viggo Christensen’s Entreprise er din autoriserede kloakmester, som foruden kloakservice tilbyder montering og installering af:

 • Minirensningsanlæg
 • Pilerensningsanlæg
 • Nedsivningsanlæg
 • Biologisk Sandfilteranlæg.

Hvilket anlæg, der er den bedste løsning, er individuelt og afhænger af ejendommen, forholdene omkring den samt de krav, kommunerne stiller. Hos kloakmester Viggo Christensen’s Entreprise kan vi med vores mangeårige erfaring rådgive dig, så du får det helt rigtige anlæg.

Hjælp til rørskader

Er uheldet ude og du har rørskader? Viggo Christensen’s Entreprise har hjulpet mange kunder i Vejle, Fredericia og Kolding med rørskader. Det er aldrig sjovt at opdage at man har en rørskade i sin bolig eller virksomhed. Lad os hjælpe jer med at reparerer rørskaden.
 

Lægger en plan for kloakservice

Vi kommer gerne ud og ser på mulighederne samt tager en snak med dig om de forskellige løsningsmodeller, effekten af dem samt det økonomiske aspekt. I samråd med dig lægger vi en plan for det forestående arbejde samt kloakservice.

Viggo Christensen’s Entreprise tilbyder foruden kloakservice også reparation af kloak samt tv-inspektion.

Ønsker du at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for kloakering i det åbne land eller kloakservice, er du altid velkommen til at kontakte os. Kloakmester Viggo Christensen’s Entreprise er klar til at hjælpe dig. Ring i dag på telefon 40 54 09 39 eller skriv til vores e-mail mail@vce.dk.

Skal vi kontakte dig?

Kontakt os​

Viggo Christensen's entreprise v/Peter Christensen

Adresse

 • Horstedvej 24
  7100 Vejle
 • CVR: 21335983