TV inspektion​ i Vejle og Kolding

​Vi tilbyder TV inspektion af kloakker for kunder i Vejle, Kolding og Fredericia.

TV-inspektion er en effektiv måde at eftertjekke kloakkens tilstand på. Med en TV inspektion kan skader lokaliseres, og det kan vurderes, om kloak og rørledninger er udført korrekt.​​​ Derefter er det muligt at lægge en plan for en eventuel reparation eller forbedring af kloakken. 

Mange fordele ved TV inspektion

Viggo Christensen Entreprise tilbyder TV inspektioner til brug for private, erhverv og forsikringsselskaber, når kloaksystemet er skadet.

En TV inspektion kan også være en stor fordel i forbindelse med ejendomskøb, så du sikrer dig, at kloakken er, som den skal være - og så du dermed undgår senere skader og økonomiske tab.​​

Det bedste udstyr til TV inspektion

Vi anvender noget af det bedste udstyr på markedet fra branchens førende leverandører. Vi kan tilbyde film såvel som stilbilleder uanset opgavens type.

Vi sørger naturligvis løbende for at holde os opdateret, så vi altid er i besiddelse af den nyeste viden og de seneste teknikker inden for vores felt. Det mener vi giver det bedste resultat for de opgaver vi løser. 

Kvalitet er Viggo Christensen’s Entreprises kendetegn, og det går vi aldrig på kompromis med uanset opgaven og dens størrelse. 

Det er vigtigt for os at give vores kunder en god oplevelse samt sørge for, de bliver fuldt ud tilfredse – hele vejen igennem. Derfor kan du trygt lade os stå for en TV-inspektion af din kloak. 

Kontakt os for TV inspektion

Har du spørgsmål eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud, så er du altid velkommen til at kontakte os. 

Kontakt Viggo Christensens entreprise  på telefon 40 54 09 39 eller e-mail mail@vce.dk. Vi står klar til at give dig et godt og uforpligtende tilbud og vi svarer gerne på de spørgsmål du måtte have i forbindelse med en TV inspektion.

Skal vi kontakte dig?

Kontakt os​

Viggo Christensen's entreprise v/Peter Christensen

Adresse

  • Horstedvej 24
    7100 Vejle
  • CVR: 21335983