Professionel Ejendomsservice i Vejle, Kolding og Fredericia

Har du brug for pålidelig ejendomsservice i Kolding, Vejle eller Fredericia? Ønsker du at forbedre vedligeholdelsen af din ejendom og samtidig sikre, at den præsenterer sig bedst muligt for lejere og besøgende?

Hos Viggo Christensen's Entreprise er vi dedikerede til at levere professionel og pålidelig ejendomsservice, der opfylder dine behov og forventninger.

Viggo Christensen’s Entreprise udfører ejendomsservice for kommuner, virksomheder, boligselskaber og ejendomsselskaber, og vi sikre og at jeres ejendomme og områder altid fremstå pæne og velholdte.
Vi har stor erfaring inden for ejendomsservice med alt fra vedligeholdelse af grønne områder til småreparationer og kan blandt andet tilbyde:

 • Viceværtfunktion
 • Oprydning for private og erhverv
 • Bygningsreparation
 • Tv-inspektion
 • Træfældning og træpleje
 • Tilsyn med bygninger
 • Snerydning og saltning

Hel eller delvis ejendomsservice

Vi tilbyder hel eller delvis ejendomsservice. Ved en aftale om hel, varetager vi al vedligeholdelse af ejendommen og tilhørende områder. Hvis i selv kan eller vil stå for noget af vedligeholdelsen, kan vi sagtens aftale kun at stå for det delvist. 
Her varetager vi aftalte opgaver. Det kan være snerydning, saltning, græsslåning eller andet. 

Det kan også være vi kun ønsker vi skal komme forbi et par gange om året, for at klargøre grønne områder til vinter og sommer. Vi skræddersyer den løsning som passer til jer.

Hvorfor er ejendomsservice vigtigt?

Det er vigtigt at have ejendomsservice, for at sikre en jævnlig kontrol og vedligeholdelse af ejendomme. Man sikre at bygninger og tilhørende områder fremstår pæne, og kan klare vejr og vind. Med andre ord vil du undgå skader og forebyg dem med servicen.

Vi ved, at din ejendom er en vigtig investering, og derfor er vores mål at sikre, at den forbliver i optimal stand og skaber værdi for dig. Vores dedikerede team af fagfolk har ekspertisen til at identificere og løse eventuelle problemer og udføre forebyggende vedligeholdelse for at forhindre potentielle skader.

Vi bruger derfor også kun de bedste materialer og metoder for at sikre, at din ejendom forbliver i topform.

Hvad koster service af ejendom?

Prisen afhænger af om i ønsker hel eller delvis ejendomsservice. Det kommer også an på hvor stor en ejendom og tilhørende områder der er tale om. Derfor kan vi ikke komme med en fast pris på servicen. Kontakt os i dag, for tilbud.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag på tlf. 40 54 09 39, mail mail@vce.dk eller benyt vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et tilbud til dig.

Skal vi kontakte dig?

Kontakt os​

Viggo Christensen's entreprise v/Peter Christensen

Adresse

 • Horstedvej 24
  7100 Vejle
 • CVR: 21335983