​Entreprenør Fredericia, Vejle & Kolding

Skal fundamentet støbes, jorden flyttes, stenene lægges eller kloakken repareres? Så er vi den bedste entreprenør i Vejle, Kolding, Fredericia og omegn til at løfte opgaven. Hos Viggo Christensen Entreprise har vi stor erfaring med en bred vifte af opgaver inden for entreprenørarbejde, som vi udfører for private, erhverv og kommunale instanser.​ 

I vinterperioden rydder vi som entreprenør i Vejle og omegn også gerne for sne og salter, så jorden bliver sikker og gangbar.​

Mange samarbejdspartnere som entreprenør

Vi håndterer alt fra små opgaver til større totalløsninger – fra byggegrund til komplet have. Sammen med vores underleverandører kan vi sørge for en løsning, der opfylder dine ønsker og behov.

​Som entreprenør i Vejle har vi naturligvis en række kompetente samarbejdspartnere at tage med på større projekter. De tæller alt fra arkitekter til tømrere, murere og malere. Det er fagfolk, som vi har et tæt og loyalt forhold til, og som vi ved, vægter kvalitet lige så højt som os selv.

Vi har et rigtig godt samarbejde  med andre håndværkere som er rigtig vigtigt i vores fag, så vi kan tilbyde dig de bedste løsninger. 

Kontakt din entreprenør i Vejle

Vi ønsker at være din foretrukne entreprenør i Vejle, Fredericia og Kolding. Vores kunders tilfredshed sikrer vi gennem service i topklasse, kvalitetsarbejde og professionel rådgivning – hver gang.​ Du kan derfor trygt overlade en opgave i vores hænder. 

Vi bestræber os naturligvis altid på at efterleve alle aftalte betingelser, leveringstider og priser. Vi står altid klar til at hjælpe dig og vi svarer gerne på de spørgsmål du måtte have. 

Du er velkommen til at kontakte os i dag ved at ringe på telefon 40 54 09 39 eller ved at sende en e-mail til mail@vce.dk og hør mere om, hvad vi som entreprenør kan gøre for dig. Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt. 

Skal vi kontakte dig?

Kontakt os​

Viggo Christensen's entreprise v/Peter Christensen

Adresse

  • Horstedvej 24
    7100 Vejle
  • CVR: 21335983